popisdiner

Välkommen till Popis Diner

Ditt första Val för Autentisk Asiatisk Mat i Vega, nära Jordbro!

2023-09-18

Restaurang Skogås

Upptäck en smakresa till Asien utan att lämna Skogås! Välkommen till Popis Diner – din oas för autentisk indisk och pakistansk mat i Jordbro, bara en kort resa från Skogås.

VARFÖR BESÖKA OSS?

Smakrik Mångfald: Utforska vårt omfattande urval av läckra rätter från Indien och Pakistan. Från kryddiga kormas till doftande biryanis, varje tugga tar dig på en resa genom Asiens kulinariska värld.

Kvalitet i Varje Tugga: Vi strävar efter att erbjuda enastående kvalitet i varje rätt vi serverar. Våra kockar använder noggrant utvalda ingredienser och autentiska recept för att garantera en smakupplevelse utöver det vanliga.

Bekväm Plats: Trots att vi är belägna i Jordbro är vi lättillgängliga från Skogås. Med bekväma transportalternativ är det enkelt att ta sig till oss och njuta av en god måltid utan krångel.

HITTA OSS I JORDBRO

Adress: Höglundavägen 27, 136 54 Haninge, Sweden
Telefonnummer: +46 8 500 200 10

Njut av den bästa indiska och pakistanska maten utan att behöva åka långt! Besök Popis Diner idag för en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller vill göra en reservation? Kontakta oss på info@popisdiner.se eller ring oss på 08 500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till en smakresa hos Popis Diner!

DSC07706