popisdiner

Logo Popis diner

BOKA DIN DRÖMFEST HOS OSS

Upptäck Popis Diners exklusiva festlokal, en levande och inspirerande plats som är perfekt för att arrangera minnesvärda tillställningar för upp till 55 gäster. Vår festlokal kombinerar stilfull inredning med komfort och en unik atmosfär. Inredd med eleganta sammetstolar och mjuka soffor, samt dekorerade väggar med frodiga växter och färgglada neonskyltar, erbjuder vi en modern twist på den klassiska dinerupplevelsen. Under sommarmånaderna utökas festligheterna till vår charmiga uteservering, där dina gäster kan njuta av den varma kvällssolen.

IDEALISK FÖR ALLA TYPER AV FESTER

Oavsett om du planerar en storslagen studentfest, ett festligt kalas, eller ett intimt sällskap med nära och kära, är vår lokal den perfekta bakgrunden för ditt evenemang. Vi förstår att varje fest är unik, och vårt team arbetar nära dig för att skräddarsy en oförglömlig upplevelse som matchar dina visioner och önskemål.

MAT FRÅN VÅRT EGET KÖK

När du bokar hos oss ingår lokalhyran i priset, och du betalar endast för maten som vi själva lagar. Välj mellan olika utsökta rätter från vår meny, exempelvis två olika gryträtter, ris, sallad, raita och naan för minst 20 personer till ett exempelpris från 199 kr per person. Vår matlagning garanterar färska och smakrika måltider som kommer att glädja dina gäster.

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT REDAN IDAG

Vänta inte för länge med att boka din nästa fest hos oss. Våra datum fylls snabbt, och vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster.

Planera din fest med Popis Diners idag – där goda minnen skapas!