popisdiner

Välkommen till Popis Diner

Ditt Förstaval för Autentisk Asiatisk Mat i Jordbro!

Upptäck en Kulinarisk Resa

Dyk in i en smakrik värld av autentisk asiatisk mat när du besöker vår restaurang i Jordbro. Vi är stolta över att erbjuda en harmonisk fusion av pakistanska och indiska smaker, skapade med kärlek och noggrant utvalda ingredienser.

Varför Välja Oss?

Mångsidig Meny: Utforska vårt omfattande utbud av läckra rätter från både Pakistan och Indien. Från aromatiska kryddor till perfekt tillagat kött, varje tugga är en resa till den asiatiska gastronomin.

Kvalitet i Varje Tugga: Vi sätter kvalitet i fokus. Våra kockar är dedikerade till att skapa rätter som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också ger en autentisk upplevelse av de kulinariska traditionerna.

Stämning och Service: Njut av en avslappnad och välkomnande atmosfär där du och ditt sällskap kan koppla av och njuta av en trevlig måltid. Vår vänliga personal står redo att göra din upplevelse minnesvärd.

Hitta Oss i Jordbro

Popis Diner är centralt belägen i Jordbro, vilket gör oss till det perfekta valet för alla som söker en smakfull resa genom Asiens kulinariska landskap. Vår adress och kontaktinformation finns nedan:

Adress : Höglundavägen 27, 136 54 Haninge, Sweden

Telefonnummer: +46 8 500 200 10

Vi är stolta över att vara din främsta restaurang för asiatisk mat i Jordbro. När du söker efter Restaurang i Jordbro är vi här för att tillfredsställa ditt gastronomiska begär. Besök oss idag och upptäck varför våra gäster återkommer gång på gång.

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill göra en reservation? Kontakta oss på info@popisdiner.se eller ring oss på 08 500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till en smakresa hos Popis Diner!