popisdiner

Logo Popis diner

Välkommen till Popis Diner

Ditt Förstaval för Autentisk Asiatisk Mat i Jordbro, nära Handen!

UPPLEV EN KULINARISK RESA

Ge dig själv en smakupplevelse och utforska vår restaurang i Jordbro, en pärla nära Handen. Här presenterar vi stolt en harmonisk fusion av pakistanska och indiska smaker, skapade med kärlek och noggrant utvalda ingredienser för att erbjuda en autentisk asiatisk matupplevelse.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Mångsidig Meny: Upptäck vårt omfattande utbud av läckra rätter från Pakistan och Indien. Från aromatiska kryddor till perfekt tillagat kött, varje tugga är en resa till den asiatiska gastronomin.

Kvalitet i Varje Tugga: Vi prioriterar kvalitet. Våra kockar är engagerade i att skapa rätter som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också ger en autentisk upplevelse av kulinariska traditioner.

Atmosfär och Service: Koppla av i en avslappnad och välkomnande atmosfär där du och ditt sällskap kan njuta av en trevlig måltid. Vår vänliga personal står redo att göra din upplevelse minnesvärd.

HITTA OSS I JORDBRO, NÄRA HANDEN

Popis Diner ligger centralt i Jordbro, vilket gör oss till det perfekta valet för alla som söker en smakfull resa genom Asiens kulinariska landskap. Med närhet till Handen är vi din restaurang i Jordbro för en autentisk smakupplevelse.

Adress: Höglundavägen 27, 136 54 Handen, Sweden

Telefonnummer: +46 8 500 200 10

Vi är stolta över att vara din främsta restaurang för asiatisk mat i Jordbro. När du söker efter en restaurang i Jordbro är vi här för att tillfredsställa ditt gastronomiska begär. Besök oss idag och upptäck varför våra gäster återkommer gång på gång.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller vill göra en reservation? Kontakta oss på info@popisdiner.se eller ring oss på 08 500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till en smakresa hos Popis Diner!