popisdiner

Logo Popis diner

Välkommen till Popsi Diner - Din äkta pakistanska restaurang i Stockholm!

Popsi Diner – Äkta pakistansk restaurang i Stockholm med en lunchmeny som imponerar och lockar besökare från när och fjärran.Utforska det bästa av pakistansk matkultur här!

pakistansk restaurang i Stockholm

Välkommen till Popsi Diner – Din äkta pakistanska restaurang i Stockholm! På Popsi Diner erbjuder vi en kulinarisk resa till hjärtat av Pakistan. Vi tillagar våra rätter med färska, autentiska ingredienser och traditionella recept som förts vidare i generationer. Oavsett om du är en erfaren pakistansk matälskare eller nyfiken på att upptäcka nya smaker, så har vi något för dig. Gamla och nya gäster är välkomna att njuta av en lunch eller middag i en mysig miljö med hem – känsla. Beställ våra rätter för avhämtning eller ät dem på plats och upplev en smakupplevelse utöver det vanliga.

Populära pakistanska rätter på vår meny:

Populära pakistanska rätter på vår meny inkluderar många läckra alternativ för alla matälskare. Om du älskar smakrika och kryddiga smaker, måste du se vår meny. Vi erbjuder en variation av traditionella pakistanska rätter som definitivt kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Några av våra favoriter inkluderar:

Butter Chicken: Mör kyckling i en krämig tomatsås med en härlig balans av kryddor.

Chicken Tikka Masala: Saftiga kycklingbitar marinerade i yoghurt och kryddor, tillagade i en rik tomatsås.

Keema Naan: Kryddigt lammfärs bröd i vår traditionella tandoorugn.

Palak Paneer: Spad med spenat och hemlagad paneer (ost) – en vegetarisk klassiker!

Biryani: Doftande risrätt med kött, grönsaker och kryddor – perfekt för att dela med vänner. Du hittar dessa läckerheter och mycket mer på vår meny, så kom och utforska smakerna av Pakistan hos oss!

indisk
pakistanska restaurang i Stockholm!

Mer än bara mat:

På Popsi Diner vill vi att du ska få en totalupplevelse. Vår restaurang har en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för en trevlig middag med familj eller vänner. Vår personal är vänlig och kunnig och hjälper dig gärna att välja den perfekta rätten för din smak.

Boka bord:

För att säkerställa din plats, rekommenderar vi att du bokar bord i förväg. Du kan enkelt göra detta via telefon på 08-500 200 10 eller genom att besöka vår hemsida och använda vår onlinebokningstjänst. På så sätt kan du vara säker på att du har ett bord och kan njuta av din måltid hos oss utan att behöva vänta. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang. 

Välkommen till Popsi Diner – vi ser fram emot att ta dig med på en smakresa till Pakistan!

Kontakta Oss

Höglundavägen 27, 136 54 Haninge

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill göra en reservation? Tveka inte att kontakta oss på 08-500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till Popis Diner!

saji chawal