popisdiner

Lunch jordbro industriområde

Letar du efter en smakfull och bekväm lunchupplevelse mitt i Jordbro Industriområde? Då har du kommit rätt! På Popis Diner strävar vi efter att erbjuda dig en gastronomisk resa som stimulerar både dina smaklökar och ditt sinne.

Varför Välja Popis Diner för Din Lunch?

Lokal Charm: Beläget i hjärtat av Jordbro Industriområde, är Popis Diner din närmaste oas för en välbehövlig paus under arbetsdagen.

Mångsidig Meny: Vår mångsidiga meny erbjuder något för alla smaker och preferenser. Från saftiga hamburgare till fräscha sallader och traditionella svenska rätter – vi har något som tillfredsställer alla matälskares behov.

Kvalitet Ingredienser: Vi väljer noggrant ut de bästa ingredienserna för att säkerställa att varje rätt vi serverar är en kulinarisk upplevelse av högsta kvalitet.
Snabb Service: Vi förstår att din tid är värdefull. Vår effektiva och vänliga personal strävar efter att ge dig snabb service utan att kompromissa med kvaliteten.

Oavsett om du är ute efter en snabb lunch eller en avslappnad måltid med kollegor, är Popis Diner den perfekta destinationen för dig. Besök oss idag och upplev varför vi är Jordbros val för en minnesvärd lunchupplevelse.

Kontakta Oss

Höglundavägen 27, 136 54 Haninge

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill göra en reservation? Tveka inte att kontakta oss på 08-500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till Popis Diner!

saji chawal