popisdiner

Logo Popis diner

Restaurang stockholm

Sugen på en äkta pakistansk smakupplevelse? Popsi Diner erbjuder klassiska rätter som Biryani & Tikka Masala tillagade med färska råvaror.

Restaurang Stockholm

Popsi Diner: En Smakresa till Pakistan mitt i Stockholm!

Popsi Diner: En Smakresa till Pakistan mitt i Stockholm är en unik restaurang som öppnade sina dörrar i Sveriges huvudstad. Med en fokus på att servera vällagad asiatisk mat med influenser från Svensk och pakistanska köket, har restaurangen snabbt blivit en av de bästa restaurangerna i Stockholm city. Här kan gäster njuta av goda klassiker till lunch eller middag, där maten serveras i en modern miljö med vackra och moderna inredning. Boka bord för att inte missa chansen att äta tillsammans med flera vänner eller familj. På Popsi Diner är den enda svåra delen att välja från den långa och goda menyn. De serverar även en rad olika drycker för att komplettera maten och ge gästerna en komplett upplevelse.

Vad kan du förvänta dig hos oss?

Hos oss på Popis i Stockholm kan du förvänta dig en unik atmosfär där asiatiska smaker möts i vårt klassiskt långa kök. Slog upp dörrarna för restaurangen satsade krögaren på att skapa en restaurang där livet kan avnjutas med kärlek till både mat och dryck. Vår meny uppdateras regelbundet och vi erbjuder allt från skaldjur till snaps på vårt tak där du kan sitta och dricka i öppet miljö. Oavsett om du är ute efter en härlig lunch eller en romantisk middag, så finns något för alla hos oss på Popis.

Vår restaurang i Stockholm är en av de bästa och mest prisvärda restaurangerna i Stockholm. Med en mysig atmosfär och en meny fylld med egna kreationer från vårt kök, kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Vi är öppen för alla som vill slå sig ner och njuta av god mat och dryck i en avslappnad miljö.

Avslappnad atmosfär:

Popsi Diner erbjuder en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för en trevlig middag med vänner och familj. Den avslappnade atmosfären på restaurangen gör det enkelt att koppla av och njuta av god mat och sällskap. Personalen är vänlig och tillmötesgående, vilket skapar en känsla av hemtrevnad och gör besöket ännu mer trevligt. På Popsi Diner kan man verkligen känna sig som hemma och slappna av efter en lång dag. Med en mysig inredning och avslappnad musik i bakgrunden blir det lätt att känna sig bekväm och avslappnad. Det är den perfekta platsen att umgås med nära och kära och skapa minnen som varar för alltid. Besökare kan förvänta sig en atmosfär fylld av värme och gemenskap, där varje måltid blir en trevlig och avslappnad upplevelse.

Varför välja Popsi Diner?

Varför välja Popsi Diner? Hos oss kan du förvänta dig autentiska smaker som tar dig direkt till Pakistan. Vi använder oss av traditionella recept och tillagningsmetoder för att återskapa de äkta pakistanska smakerna. Vår filosofi är att använda färska, lokala råvaror av hög kvalitet i all vår matlagning. Med en varierad meny har vi något för alla smaker, oavsett om du är köttälskare, vegetarian eller har speciella kostbehov. Dessutom erbjuder vi god mat till rimliga priser, så att du kan njuta av en läcker måltid utan att spräcka budgeten. Med Popsi Diner får du helt enkelt en smakupplevelse utöver det vanliga!
Välkommen till Popsi Diner och låt oss ta dig med på en kulinarisk resa till Pakistan!

Kontakta Oss

Höglundavägen 27, 136 54 Haninge

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill göra en reservation? Tveka inte att kontakta oss på 08-500 200 10. Vi ser fram emot att välkomna dig till Popis Diner!

saji chawal